Kapat
(0) ürün
Alışveriş sepetinizde ürün bulunmuyor.
Filtrele
Preferences
Arama
RSS

Blog mesajları '2015' 'December'

0 Sigara Bırakmaya Yardımcı Tavsiyeler

TEBRİKLER! Sigarayı bırakıp nikotin bağımlılığını yenmeye başladınız, işte bundan sonrası için size tavsiyelerimiz..

Ellerinizi ve zihninizi meşgul tutun

Sigara içen vatandaşlarımızın üçte ikisi sigarayı bırakmayı istiyor ve üçte birinden fazlası da her yıl bırakmayı deniyor. Bu araştırmadaki 7 milyon insandan biriyseniz, sigara içme dürtüsü muhtemelen sizin ilk büyük engelinizdir. Bulmacalar ve stres oyuncakları ile ellerinizi ve zihninizi meşgul tutun. Dünya Sağlık Örgütü bazı sigara bırakma çantalarında stres oyuncakları verir. Bir pipet aracılığıyla bir şeyler içmek de ağzını meşgul tutabilir.

0 Kabızlık sebepleri ve Kabızlık tedavisi

kabızlık

Kabızlık hakkındaki gerçekler ve söylentiler

Söylenti: Her gün tuvalete çıkmalısınız.

Neyin “normal “ olduğu insandan insana değişir. Bazıları günde 3 kez tuvalete çıkarken bazıları haftada üç kez çıkar. Aslında günde bir defa tuvalete çıkmak yaygındır, birkaç günde bir gitmekte de bir sorun yoktur. Eskiye göre daha az sıklıkla tuvalete gidiyorsanız, daha az harekete geçiyorsanız, ya da sizin için normal olandan daha fazla zorlanıyorsanız kabız olduğunuz düşünülebilir. Kabızlığınız birkaç haftadan daha fazla sürerse tıbbı yardım alınız.

0 Multivitamin nedir? Multivitaminler Hakkındaki Gerçekler..

Multivitamin nedir Multivitamin kullanımı ve Multivitamin yararları

Multivitaminler

Dünyadaki milyonlarca insan, sağlıklarını desteklemek, hastalıkları önlemek ya da yaşlanmaya karşı koymak amacıyla multivitamin kullanıyorlar. Ama multivitaminler gerçekten herhangi bir yarar sağlıyor mu? Vücudumuzun uygun şekilde çalışması için vitaminler ve mineraller gereklidir. Ama gerçek şu ki bunları çeşitli ve dengeli beslenme ile almak, ilaç formunda almaktan daha etkilidir.

Multivitamin kullanmanın faydalarını ve sakıncalarını öğrenmek için okumaya devam ediniz.